Inmatriculari Auto Iasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schimbare proprietar sau transcrierea.

 

- Pentru transcrierea unui autovehicul de la un proprietar la altul va aducem la cunostinta urmatoarele aspecte.

 

1. Incepand cu data semnarii unui contract de vanzare cumparare, cumparatorul dobandeste calitatea de proprietar de drept si de fapt asupra vehiculului ce face obiectul prezentului contract de vanzare-cumparare, preluand toate obligatiile prevazute de lege, inclusiv cele legate de transcrierea vehiculului pe numele sau, in maxim 30 de zile.

 

 

2. Vânzătorul trebuie să menţioneze pe certificatul de înmatriculare al vehiculului în mod citeţ "Înstrăinat către … la data de …" şi să semneze ori, în cazul persoanei juridice, să aplice ştampila.

 

 

3. În ceea ce-i priveşte pe viitorii cumpărători, se recomanda sa nu de-a banii pe autoturism până nu se intră în posesia tuturor actelor ( certificat fiscal, radierea din fincanciar ) + C.I.V. şi este indicat să se realizeze şi Certificarea autenticitatii la una din reprezentantele R.A.R. din Romania.

 

 

 

Stim cu totii ca inmatricularea unei masinii poate parea un proces sfâşietor si tocmai de aceea va oferim o alternativa!

 

Suntem o firma specializata in domeniul inmatricularilor. Apeleaza cu incredere la serviciile pe care noi vi le oferim si in acest fel veti scuti timp, nervi si bani.

Lasa toate aceste griji in mainile noastre.

     INMATRICULARI AUTO & SERVICII CONEXE IASI.

 

                                        Oferta noastra de pret o puteti gasi aici...

 

 

 

 

IEFTIN

 

Va oferim cele mai mici preturi din municipiul iasi si nu se percep alte taxe sau comisioane inafara de cele afisate pe site-ul nostru.

 

 

 

 

RAPID

 

Rapiditatea inmatricularii unui autovehicul poate varia in functie de complexitatea nevoilor fiecarui client.

FARA AVANS

 

Primirea si predarea documentelor se face la sediul clientului si nu se plateste avans!

TIMPUL DVS ESTE PRETIOS !

Uitati de stres, drumuri si cheltuieli neasteptate, cozi interminabile si formulare greoaie, noi suntem rezolvarea acestor probleme.