Inmatriculari Auto Iasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semnarea contractului de prestari servicii ;

Prestarea de servicii 'denumita Inmatriculari auto & servicii conexe in Mun Iasi se face prin incheierea unui contract de prestari. Este o actiune normala, legala si necesara si reprezinta pentru dumneavoastra o garantie ca veti primi serviciile care vi se cuvin, asa cum sunt ele descrise in anexele aferente contractului

 

 

 

 

 

 

Demararea procedurii de inmatriculare a autoturismului dvs ;

 

 

Dupa semnarea contractului de prestari servicii, ne putem apuca de treaba. In functie de necesitatile fiecarui client, etapele procedurale pentru inamtricularea autoturismului pot fi diferite astfel incat costurile si timpul de asteptare pot fi variate.

 

 

 

 

 

 

Finalizarea serviciilor & Predarea actelor ;

In aceasta etapa, depunem toata documentatia la Serviciul Public de Inmatriculari auto Iasi, ridicam actele si placutele de inamtriculare si ve le predam dvs la o adresa stabilita de comun acord in contractul de prestari servicii, semnat si stampilat anterior.

IMPORTANT : Plata serviciilor se face in aceasta etapa.

 

 

 

 

 

 

 

IEFTIN

 

Va oferim cele mai mici preturi din municipiul iasi si nu se percep alte taxe sau comisioane inafara de cele afisate pe site-ul nostru.

 

 

 

 

RAPID

 

Rapiditatea inmatricularii unui autovehicul poate varia in functie de complexitatea nevoilor fiecarui client.

FARA AVANS

 

Primirea si predarea documentelor se face la sediul clientului si nu se plateste avans!

TIMPUL DVS ESTE PRETIOS !

Uitati de stres, drumuri si cheltuieli neasteptate, cozi interminabile si formulare greoaie, noi suntem rezolvarea acestor probleme.